Onze Merken

Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij gebruiken.

Wil u meer informatie over onze merken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kevin Murphy

Het begon allemaal met ‘s werelds meest gevraagde session stylist Kevin Murphy. Als session stylist heeft Kevin Murphy in zijn carrière vele looks gecreëerd voor fashion shows en editorials. Bij gebrek aan haarproducten die de gewenste prestaties en resultaten leveren, begint hij te experimenteren met essentiële oliën, natuurlijke ingrediënten en skincare technologieën. In 2004 werd KEVIN.MURPHY een feit.

Inmiddels is KEVIN.MURPHY uitgegroeid tot eco friendly en cruelty free haircare merk en leveren wij gewichtloze performance based haarproducten die het haar stevigheid geven. Tevens zijn wij sulfaat- en parabeenvrij.

Moroccanoil

De meest complete productlijn op basis van arganolie voor de verzorging en styling van uw haar.

Moroccanoil is leider en pionier in het ontwikkelen van schoonheidsproducten met arganolie. De formules die de verzorgende eigenschappen met de cosmetische ingrediënten van olie combineren, leveren en de beste prestaties op en onderscheiden ons van andere merken.

Aan ieder product van Moroccanoil van reinigen en verzorging tot styling en finishing wordt arganolie toegevoegd. Hierdoor heeft Moroccanoil een unieke benadering op het gebied van haarverzorging en styling, waardoor het haar niet alleen natuurlijk glad en glanzend wordt, maar ook de conditie steeds verder verbeterd.

Balmain

100% ECHT HAAR

Haarstukken met 100% echt haar worden gemaakt van de beste kwaliteit haar. Dit haartype staat bekend als Session Hair en is ontwikkeld door en voor session stylisten. Het haar is een mix van fijn en normaal haar in verschillende ombre kleuren die perfect blenden in het natuurlijke haar. Het haar is gemakkelijk te stijlen en te krullen, net als normaal haar.

BALMAIN ONE OF THE BEST!

Team

Onze Merken

Openingstijden

Dinsdag: 8.30 – 18.00
Woensdag: 8.30 – 20.00
Donderdag: 8.30 – 20.00
Vrijdag: 8.30 – 18.00
Zaterdag: 8.30 – 13.30